acties / fondsen

Acties
Newbornlife is actief op allerlei gebied. Per jaar worden diverse acties georganiseerd of wordt aangesloten bij een bestaande actie. Het bestuur probeert steeds weer iets anders te bedenken waarmee geld ingezameld kan worden. Soms wordt het initiatief voortgezet door anderen.

Sponsoracties
Soms ook wordt spontaan sponsoring aangeboden; onze folder wordt gratis gedrukt (en herdrukt) Andere voorbeelden: een motorclub die een toertocht voor Newbornlife houdt, een groep jongelui die zich laat sponsoren tijdens een hardloopevenement, een serviceclub die een fancy-fair organiseert. We zijn natuurlijk heel blij met deze acties en zijn – als dat gewenst is – graag bereid de organisatoren te ondersteunen bij de promotie-activiteiten enz.

Statiegeldacties
Een regelmatig terugkerende activiteit is de statiegeldactie. Elk jaar worden in Zuidlaren en omgeving in supermarkten bussen geplaatst waarin de klanten hun statiegeldbonnen kunnen doen. In de plaatselijke kranten wordt een artikeltje geplaatst om de actie onder de aandacht van de lezers te brengen. En na afloop wordt het eindbedrag gepubliceerd en worden de gevers bedankt via de huis-aan-huis-krant. Wilt u ook een statiegeldactie organiseren voor Newbornlife? We hebben mooie bussen (op stevige palen) beschikbaar om uit te lenen.

Fondsenwerving
Bedrijven en instellingen worden aangeschreven voor giften of om artikelen af te staan.